Retningslinjer for angrerett

Elektronisk angrerettskjema

Slik returnerer du en vare:

Du har etter angrerettsloven alltid full angrerett i 14 dager. Angrefristen utløper 14 dager etter varen er mottatt. Ønsker du å benytte deg av angreretten må varen leveres tilbake i samme stand, som da du mottok varen og med alle prislapper og merker intakt. 

Slik returnerer du direkte til butikken på Geilo:
Du kan selvfølgelig returnere varer kjøpt i nettbutikken direkte i vår butikk på Geilo. For at vi skal kunne ta imot din retur er det viktig, at du først melder en retur ved å utfylle det elektroniske angrerettsskjema under. Husk ordrebekreftelsen din, når du leverer pakken i butikken til oss. Returen bli behandlet i løpet av noen dager.

Slik returnerer du per post:
Meld en retur ved å utfylle det elektroniske angrerettsskjema under. Pakk varen godt inn, helst i originalemballasje og legg ved ordrebekreftelsen opp i pakken. Returetiketten festes godt på pakken og leveres på nærmeste postkontor (bring). Dersom du benytter returetiketten som medfølger i pakken, fratrekkes returomkostninger på 99kr fra din refusjon. 

Du kan også velge å returnere på egen hånd, men det er uansett du som kunde som selv bærer de direkte kostnadene ved å returnere varene.

Retur adresse:
Samsara Geilo AS
Kyrkjevegen 1
3580 Geilo
+47 32 09 06 00
post@samsarashop.no

For å overholde angrefristen er det tilstrekkelig at du sender meldingen om at du vil bruke angreretten før angrefristen utløper. 

 

Slik bytter du en vare:
Du legger inn en ny ordre på samsara.no på den ønskede vare. Etterpå utfyller du det elektroniske angrerettsskjemaet under, hvor du spesifiserer at du gjerne vil bytte. Skriv også inn ordrenummer på den nye ordren ved forklaringen. Til slutt sender du pakken i retur, helst i orginalemballasje og med returetiketten som følger med i pakken.

OBS: Vi dekker returfrakten dersom du bytter størrelse innenfor samme produkt, som du allerede har kjøpt. Ønsker du en annen vare blir dette en ny ordre og returfrakten må dekkes av deg som kunde.

 

Slik behandles din retur:
Når du har returnert en vare, tilbakebetaler vi pengene med samme betalingsmiddel som benyttet ved kjøp. Frakt vil bli trukket fra refusjonsbeløpet og du vil ha pengene tilbakebetalt innen 3 uker etter returen er sendt til oss.

Dersom returen ikke er behandlet og du har en Klarna faktura som nærmer seg forfall, anbefaler vi at du velger utsettelse av betalingen i Klarna Appen. Dette er kostnadsfritt og gjør at du unngår purregebyer.

 

Reklamasjoner
Vi går over alle vare for feil og mangler innen vi sender varene ut til deg. Skulle du allikevel oppdage feil på en vare du har kjøpt hos oss, må du innen rimelig tid gi oss beskjed om dette på e-mail: post@samsarashop.no.

Legg ved bilder av feilen, kort beskrivelse av skaden samt kvittering eller ordrenummer. Vi vil behandle reklamasjonen så fort som mulig og kommer tilbake til deg med en god løsning.